Don'T Live A Little, Live An Doktorke. - Moms Like You Choose Doktorke.

Bra att det blir mer och mer vanligt

Det är skönt att det blir fler och fler kortterminaler i stockholm så att man slipper bära med sig kontanter. Ja nu är det sällan som man har kontanter på sig och det är ju ganska så skönt. Då har man bara med sig kortet och så kan man handla det man behöver och så får man inga mynt i väskan som ligger och skräpar. Ja det är rätt skönt tycker jag och då är det rätt skönt att det blir fler och fler kortterminaler som man kan använda sig av istället. Det gör det hela mer enkelt och smidigt.

Bra när tekniken fungerar

Ja det är verkligen skönt när tekniken fungerar men det är ju lite jobbigare när det strular med tekniken och det inte blir så bra som man hade tänkt och det är ju bra att det för det mesta fungerar som det ska och att det fungerar som det ska.
Ja der är något som man vill ska fungera vart man än är men det verkar vara mest här i norra europa som det fungerar så pass bra som det gör nu.
Ja det är ju så skönt när man reser och så kan man betala med kortet överallt, på så sätt så behöver man inte hämta ut så mycket kontanter och då slipper man växlingen.
Ja det gör att det känns så smidigt och att det blir enklare att handla och röra sig fritt. Det tycker jag i alla fall att det är för att man har blivit så van vid att aldrig ha kontanter på sig och då blir det så mycket svårare när man inte är van att hämta ut kontanter hela tiden.
Så det är ju toppen att det blir mer och mer vanligt med kortterminaler och annat på fler och fler platser runt om i stan häromkring.